LJUBAV ZA SVA VREMENA

Kolekcija Jesen - Zima 2021/22

Stigla je nova kolekcija OPPOSITE obuće i torbi, koja na jednoj od najlepših dama u regionu Nataši Bekvalac izgleda kao da biste u našim modelima mogli da osvojite svet. A to sigurno i možete! Velikim ili malim koricima u OPPOSITE obući ćete stići sigurno dalje od cilja koji ste postavili. Kolekcija “Ljubav za sva vremena” donosi vam trendy i modne aktuelnosti gde god da krenete. Izaberite svoje fashion modele i zasijajte sjajem kojim zrači muzička zvezda Nataša Bekvalac.
Kolekcija Proleće - Leto 2021

Nova OPPOSITE kolekcija ove sezone je zablistala u punom sjaju a saradnja sa jednom od najlepših i najstilizovanijih dama u region učinila je da Nataša Bekvalac celoj novoj OPPOSITE kolekciji unese  posebnu energiju i sjaj, i da već raznobojne modele obuće i torbi, svojim stilom učini još koloritnijim. 

Nova kolekcija OPPOSITE obuće i torbi donosi vam atraktive modele koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim. U kolekciji se izdvajaju mokasineespadrilepatikesandale i papuče koje ćete ove sezone rado nositi a izbor torbi modernog dizajna će vas staviti u trilemu za koju da se odlučite.

OPPOSITE je i ove sezone doneo sve aktuelne svetske fashion modele koji će vam osvežiti i upotpuniti outfit ali i pomoći da se izrazite kroz svoj modni stil, bilo da je mainstream ili da volite da izlazite iz “okvira”. 

Ono što je ove sezone sigurno i sa čim ćete se sigurno složiti jeste da je ljubav uvek u modi a po nazivu OPPOSITE kolekcije “Ljubav za sva vremena” rekli bismo da smo vam doneli modele obuće i torbi koje ćete obožavati.